Summit1g, Dr DisRespect dhe xQc diskutojnë nëse PUBG i ka ardhur fundi
12 muajt e fundit nuk kanë qenë shumë të suksesshëm për PUBG le të themi. Kjo duket mjaft mirë kur sheh që loja humbi afro 200,000 lojtarë në PC vitin e kaluar. Gjatë stream-it të tyre të 21 Janarit, Escape…
Kush janë streamer-at më të mëdhenj në 2019?
Këto janë streamer-at me më shumë followers, subcribers dhe të ardhura në 2019. Secili prej nesh ka streamer-in e tij të preferuar. Dikujt mund t'i pëlqejë të shikojë momente të aftësive të Shroud, dikujt tjetër shpërthimet e Dr. Disrespect. Sipas…