Tag: summer games fest

Microsoft zbulon se kur do të vijë Xbox & Bethesda Showcase
Summer Games Fest po zhvillohet gjatë këtyre ditëve dhe një mori e madhe lojërash janë shfaqur. Dhe Microsoft ka konfirmuar pjesëmarrjen e tij me një showcase të Xbox dhe Bethesda. Ky showcase do të përmbajë lajmet dhe informacionet më të…
Jurassic World Evolution tregon një trailer të gameplay në Gamescom 2021
Fansat e Jurassic World Evolution 2 marrin një vështrim të ri në imituesin e parkut në një trailer të zbuluar në Gamescom, si dhe një datë të lançimit të lojës. Me kalimin e viteve, ka pasur shumë video lojëra simuluese…