R6S sjell eventin e ri të Halloween të quajtur Sugar Fright
Ëndrra e çuditshme e Frost sjell operatorët e lojës në një version puppet Rainbow Six Siege si gjithmonë sjell evente të ndryshme për lojtarët e saj duke I mbajtur ata të zënë me gjëra të reja herë pas here. Kësaj…
Leak i ri i Rainbow Six Siege zbulon një event të ri për Y5S3
Një event i ri i stilit Team Deathmatch i quajtur Sugar Fright pritet të vijë së shpejti gjatë Y5S3 Një event i ri është berë leak dhe ai do të quhet Sugar Fright. Sugar Fright pritet të jetë një variant…