Apple do të krijojë një sistem abonimesh mujore për iPhone
Do të mund të merrni iPhone-in e ri dhe shërbime të tjera të Apple duke paguar çdo muaj Shumë analistë besojnë se Apple do të krijojë një shërbim të bazuar tek abonimet për iPhone. Sipas tyre, një ndryshim i tillë…
Mixer ul çmimin e subscriptions në $4.99 për të konkuruar me Twitch
Tashmë mund të kurseni plot $1. Në fillim Ninja, pastaj shroud. Tani Mixer është duke i vënë sytë në çmimet e subscription të Twitch. Shërbimi për streaming, Mixer i ndryshoi çmimet e subscriptions sot, duke e ulur koston nga $5.99…
Nitro Games e Discord do të mbyllet në tetor
Askush nuk po i luan lojërat flas, ndaj Discord thjesht do i heqë. Programi Nitro i Discord, një shërbim subscription që ofron opsione shtesë në këtë platformëdhe akses në shumë lojëra indie do të mbyllet. Discord tha se ka mësuar…