Tag: subreddit

Çfarë ishte r/place dhe si e përmbysi internetin
Shumë e njohin Reddit si një nga faqet më të mëdha të rrjeteve sociale, me një grup të madh forumesh që kujdesen për pothuajse çdo interes. Që nga 1 prilli, Reddit ka qenë mikpritës i një projekti masiv artistik të…