Tag: subnautica

Një lojë e re Subnautica është në zhvillim
Loja survival fantastiko-shkencore 2018 Subnautica është e shkëlqyer dhe vazhdimi i vitit 2021, Subnautica: Below Zero, është një pasues i denjë. Të dyja lojërat ishin gjithashtu suksese të rëndësishme. Sipas kësaj, nuk duhet të jetë befasi që zhvilluesi Unknown Worlds…
Subnautica, Destroy All Humans dhe më shumë vijnë në Nintendo eShop
Nintendo sjell së fundmi dy lojëra të reja në dyqanin e saj online të quajtur eShop bashkë me disa demo dhe lojëra të cilat mund t’i bëni pre-order. Subnautica do t’iu çojë në një aventurë nënujore të mrekullueshme në një…
Sony jep 10 lojëra falas si pjesë e nismës Play at Home
Sony ka njoftuar 10 lojëra falas që janë pjesë e iniciativës PlayStation Play at Home në mars dhe prill 2021. Në përgjigje të pandemisë COVID-19, Sony nisi iniciativën Play at Home, duke u dhënë lojra falas gamer-ave të PlayStation pa…
Subnautica është loja e parë falas në Epic Games Store
Pas saj rradhën e ka Super Meat Boy Pas njoftimit të Epic Games Store erdhi edhe njoftimi se falë parterëve të tij dyaqni do të japë falas për përdoruesit një lojë çdo dy javë. Kjo do të fillojë që këtë…