Tag: sub-zero

Zbulohen detaje mbi një film të ri Mortal Kombat
Në krye të filmave me aksion, ka shumë adaptime të animuara. Filmi i parë aksion i animuar i Mortal Kombat: The Journey Begins doli më 1995 ne VHS. Më pas vazhdoi me një serial të animuar, Defenders of the Realm,…
Mortal Kombat 2 është në punë e sipër
Një vazhdim i filmit Mortal Kombat i vitit 2021 është zyrtarisht duke u zhvilluar, sipas një raporti të ri. Deadline zbulon se Mortal Kombat 2 është duke u shkruar nga Jeremy Slater, i cili është më i njohur për shkrimet…
Më në fund do të kemi një film të ri të Mortal Kombat
Bëhuni gati që të shihni Raiden dhe Sub-Zero të na sjellin një tjetër projekt me ekstremitet maksimal dhune. Kjo sepse prodhimi i një filmi të shumëpritur të Mortal Kombat ka filluar. Thashethemet mbi këtë të fundit kanë nisur qarkullimin që…