Tag: studio MAPPPA

Jujutsu Kaisen 0 publikon trailerin e ri
Jujutsu Kaisen do të rikthehet këtë dimër me filmin e parë të ekskluzivitetit Shonen, Jujutsu Kaisen 0, dhe ndërsa filmi prequel është në planet e ardhshme. Një trailer i ri është publikuar që jo vetëm tregon animacionin që do të…