Evangelion 3.0 + 1.0 zbulon një trailer të ri bashkë me datën e lançimit
Trailer-i i ri i serisë Evangelion zbulon datën e lançimit Neon Genesis Evangelion ka vazhduar të tregojë një histori të re nëpërmjet serisë së filmave anime të njohura si “Rebuild of Evangelion”. Dhe teksa filmi i katërt i serisë është…