Tag: Studio Bones

Mob Psycho 100 shpall sezonin 3
Nëse jeni adhurues i Mob Psycho 100, viti i fundit ose dy kanë qenë pak të zymtë. Seriali  ka qenë off në pjesën më të madhe që kur përfundoi sezoni i tij i dytë, dhe dalja e fundit e animes…