Tag: striking distance

Del traileri i lojës The Callisto Protocol dhe është tmerrues
Projekti Callisto duket super i frikshëm. Një trailer i ri i lojës i shfaqur në Summer Game Fest më ka frikësuar si budalla. Ekipi në Striking Distance kan mbajtur absolutisht premtimin e tyre për ta bërë The Callisto Protocol një…
Loja horror e PUBG, The Callisto Protocol do të zbulohet javën tjetër
Loja e vendosur në universion e PUBG, The Callisto Protocol do të zbulojë detaje të reja rreth lojës e cila pritet të jetë e zhanrit horror aventurë dhe aksion. The Callisto Protocol do të vijë nga Striking Distance Studios e…
Njoftohet një lojë e re PUBG
Loja e re e PUBG është në punë e sipër. Loja e ardhshme e PlayerUnknown Battlegrounds është në zhvillim e sipër. Kjo gjë është njoftuar nga botuesi i saj. Loja ende e patitulluar po bëhet nga një studio e re…