Tag: striking distance studios

Del traileri i lojës The Callisto Protocol dhe është tmerrues
Projekti Callisto duket super i frikshëm. Një trailer i ri i lojës i shfaqur në Summer Game Fest më ka frikësuar si budalla. Ekipi në Striking Distance kan mbajtur absolutisht premtimin e tyre për ta bërë The Callisto Protocol një…
Loja horror e PUBG, The Callisto Protocol do të zbulohet javën tjetër
Loja e vendosur në universion e PUBG, The Callisto Protocol do të zbulojë detaje të reja rreth lojës e cila pritet të jetë e zhanrit horror aventurë dhe aksion. The Callisto Protocol do të vijë nga Striking Distance Studios e…
The Callisto Protocol është loja e re e krijuesit të Dead Space
Sipërmarrja e parë e Glen Schofield me studion e tij më të re, Striking Distance Studios, u zbulua më në fund në The Game Awards të këtij viti, si The Callisto Protocol. Detajet në lidhje me lojën e parë të…