Tag: Strikes

Sulmuesit më të mirë të FIFA 22
Sulmuesit më të mirë dhe listat e sulmuesve më të shpejtë të FIFA 22 do të grumbullohen këtë vit me yje nga Premier League, Bundesliga, La Liga, Serie A dhe më gjerë. Krijimi i një skuadre efektive dhe dominante në…