Shikoni pamjet e gameplay-it dhe parametrat e kërkuara për Darksiders Genesis
Loja e ardhshme në seritë e Darksiders është një co-op spin-off me Strife dhe War si protagonistë të tij. Sado që Darksider Genesis duket si akti i dytë i Diablo 3, loja ruan rrjedhën klasike të Darksiders. Deri diku edhe…