Tag: streets of tarkov

Harta e re e Escape From Tarkov mund t’ju shkatërrojë PC-në
Epo, të paktën duket bukur apo jo?! Të gjithë kemi një marrëdhënie abuzuese me lojërat, apo jo? Ndonjëherë i abuzojmë ne me to dhe ndonjëherë na abuzojnë ato ne. E kur ndodh ky rasti i dytë, shumë herë qëllon që…
Escape From Tarkov po sjell një hartë të re qyteti
Battlestate Games sapo kanë zbuluar një hartë krejt të re që po vjen në lojën e saj MMO FPS Escape From Tarkov gjatë konferencës live PC Show Gaming Buyanov i tha Sean ‘Day [9] Plott se harta Streets of Tarkov…