Dafina Zeqiri luan Street Fighter V në livestream-in e Gjirafa50
Dhe të famshmit janë pak gamer brenda vetes Dafina Zeqiri nuk ka nevojë për prezantim. Ajo është një këngëtare mjaft e njohur për audiencën shqiptare, e cila tashmë ka disa vite që është mjaft popullore si në Kosovë, ashtu edhe…