Tag: street fighter V

Free Fire është shkarkuar 1 miliardë herë në Play Store
Free Fire e Garena, loja e famshme e battle royale në celular ka tejkaluar 1 miliard shkarkime në Google Play Store. Free Fire gjithashtu bëhet loja e parë mobile që shënon këtë moment historik. Vetëm në vitin 2021, Garena Free…
Këto janë lojërat falas të PS Plus për Shtatorin e vitit 2020
Mes të gjitha artikujve të lajmeve sot (që kanë qenë goxha), Sony njoftoi lojërat falas të PS Plus për Shtatorin. Ndërsa ishim të zënë duke shkruar për trailerin më të fundit të Call of Duty Black Ops: Cold War dhe…
Street Fighter V do të jetë falas për një periudhë kohore në PS4
Si thuhet jo gjërave falas. Street Fighter V është një lojë që ka kaluar shumë peripecira. Në lançim u kritikua shumë për mungesën e theksuar të tipareve kyçe. Ndaj për ta rregulluar situatën Capcom ka sjellë update falas dhe rishikime…