Tag: street fighter 5

Street Fighter V bën 5 vjet dhe sjell një karakter të ri
Pak më shumë se pesë vjet më parë, Street Fighter V u lëshua për fansat e lojërave fighting në të gjithë botën. Që nga ajo kohë, loja ka vazhduar të rritet dhe të evoluojë në atë që është tani. Duke…