Tag: street fighter 2

Nxitoni të merrni Street Fighter 2 falas në Steam
Street Fighter është një prej serive më të vjetra të video lojërave e cila ka evoluar gjatë viteve. Dhe Capcom po jep falas një prej tyre në Steam pranda nxitoni ta merrni sa më parë. Loja falas nga seria e…