Tag: streams

Facebook Gaming kalon YouTube Gaming, Twitch “dominon” përsëri
Shumë platforma të ndryshme ka patur një rritje të madhe kohët e fundit dhe disa stastika të reja janë zbuluar rreth këtyre platformave duke zbuluar shumë të dhëna të rëndësishme. Një raport është publikuar së fundmi nga Streamlabs dhe Stream…
PewDiePie zbulon se të gjitha donations nga stream-et e tij do të shkojnë për bamirësi
Hallall. PewDiePie ka tërhequr pas vendimin e tij për të mos marrë më donations nga streamers, duke menduar për një zgjidhje më unike, se si këto para mund të përdoren për të mirën e të tjerëve. Sado që shumica e…
Facebook Gaming do t’i japë content creators opsione muzikore për streams
Streamers të lojërave në Facebook nuk kanë nevojë të shqetësohen për probleme copyright-i për të luajtur muzikë në background-in e stream-it të tyre, njoftoi platforma së fundmi. Në një postim në blog, Facebook Gaming tha se ka një marrëveshje me…