Sa para fitojnë Ninja dhe shroud në Mixer?
Si është gjendja monetare për këta streamers, tani që kanë kaluar në Mixer? Një raportim i ri që merret me analizimin e luftës së platformave të streaming si Twitch, Mixer, YouTube dhe Facebook ju ka dhënë fansave një ide më…