Tag: stream sniping

Shroud flet për stream sniping në Valorant
Michael "shroud" Grzesiek mund të jetë një nga lojtarët më të mirë FPS, por asnjë aftësi nuk të mbron dot plotësisht nga stream snipers. Gjatë një transmetimi të bërë së fundmi në Twitch, Shroud i bëri thirrje streamer mode të…
xQc është pezulluar nga Twitch për stream-sniping në Fall Guys
Ish lojtari i Dallas Fuel, Felix "xQc" Lengyel është pezulluar nga Twitch përkohësisht dhe arsyeja pse mund t'ju habisë. AI është pezulluar nga pro Overwatch play dhe Twitch streaming në të shkuarën për: homofobi, rracizëm, sjellje abuzive dhe veshje të…