Tag: stray

Loja me mace “Stray” do të vijë këtë verë
E zbuluar gjatë vitit 2020, loja Stray është një ndër lojërat më të shumëpritura të këtij viti. Dhe tashmë kemi një informacion se kur kjo lojë do të vijë. Stray u zbulua për herë të parë bashkë me PlayStation 5…
Kur do të dalë loja me mace Stray në PlayStation 5
Stray tërhoqi për herë të parë vëmendjen e lojtarëve kur u zbulua si një ekskluzive e PlayStation gjatë E3 të 2020. E paracaktuar si përpjekja inauguruese e BlueTwelve Studio, Stray kërkon të vendosë lojtarët në putrat e një maceje që…
Stray është një lojë mahnitëse me një mace në një botë plot me robotë
Një nga lojërat e reja të shfaqura në konferencën për shtyp të Sony është po aq e mrekullueshme sa është e lezetshme Dje, Sony më në fund zbuloi shumë nga lojërat që vijnë në PlayStation 5 kur ato të fillojnë…