Tag: stray review

Stray Review
Aventura e shumëpritur e puzzle-platforming me mace, Stray, më në fund ka mbërritur, duke u ofruar lojtarëve një përvojë të veçantë që do t’iu shijojë në çdo mënyrë. Loja vjen nga zhvilluesi francez Blue Twelve Studios dhe botuesi Annapurna Interactive,…