Tag: stray multiplayer

Si të shkarkoni dhe luani Stray multiplayer
Krijuar nga KangieDanie dhe i disponueshëm tani në Nexus Mods, split-screen Stray është ende në një formë shumë të herët, por ju lejon të ndani tastierën tuaj ose të shtoni një levë të dytë dhe të luani simin e lezetshëm…