Tag: stray gameplay

Si të shkarkoni dhe luani Stray multiplayer
Krijuar nga KangieDanie dhe i disponueshëm tani në Nexus Mods, split-screen Stray është ende në një formë shumë të herët, por ju lejon të ndani tastierën tuaj ose të shtoni një levë të dytë dhe të luani simin e lezetshëm…
Stray bëhet loja më e vlerësuar e Steam në 2022
Stray, loja e lezetshme e maceve, ka mposhtur God of War për t'u bërë loja me vlerësimin më të lartë të lançuar këtë vit në Steam. Stray, loja platformer fantastiko-shkencor i bazuar në një histori maceje nga BlueTwelve, tani renditet…
Pronarët po luajnë Stray në sy të maceve të tyre
Njerëzit po luajnë lojën Stray përpara maceve të tyre dhe reagimet janë për të mos u humbur. Loja me mace Stray është e parashikueshme një lojë shumë tërheqëse për ata që pëlqejnë macet. Është gjithashtu mjaft i suksesshëm, duke qenë…