Tag: Straw Hats Pirates

Anime One Piece do të vazhdojë të qëndrojë në një pauzë
Toei Animation njofton se disa nga animet e saj më të mëdha, duke përfshirë One Piece dhe Digimon, do të zgjasin ndërprerjet e tyre pasi studioja është bërë hacked. Toei Animation ka prodhuar One Piece që nga viti 1999 dhe…