Këto janë lojërat falas të Twitch Prime për muajin tetor
Lojtarët që janë të dhënë pas shërbimeve subscription janë mësuar me të marrit lojëra falas. Përdoruesit e Twitch Prime janë një pjesë e kësaj kategorie dhe si për çdo muaj, janë zbuluar lojërat që do të jenë të disponueshme në…
Netflix do të jetë në E3 2019 me plot njoftime për lojëra
Sot, në adresën zyrtare të Netflix në Twitter u postua një njoftim se kompania do të shfaqet në E3 me një panel të veçantë për të dhënë disa njoftime lojërash. E gjitha ndodhi përmes një lloj bashkëbisedimi me E3 ku…