Tag: story

Instagram po i lejon të gjithë të vendosin link në story
Instagram është një nga platformat më të njohura të mediave sociale në botë. Për t'u siguruar që ka reduktuar abuzimin në platformë, disa veçori janë të kyçura pas disa kushteve shtesë. Si fillim, një nga veçoritë më të spikatura u…
A njoftoheni nga Instagram kur ju bëjnë screenshot stories?
Story në Instagram janë një nga mënyrat numër një për të postuar përmbajtje në aplikacion, por a ka ndonjë mënyrë për të treguar nëse dikush e ka bërë screenshot story-n tuaj? Pavarësisht se TikTok vazhdon të rritet në popullaritet dhe…
Valorant do të ketë një veçori të ngjashme me Fortnite
Bota e lojës do të ndryshojë me kalimin e kohës Kur vjen puna tek historia e lojës kompetitive FPS të Riot Games, Valorant, zhvilluesi dëshiron që bota e lojës të evolojë me kalimin e kohës. Pavarësisht se pak nga historia…