Remake-u i MediEvil vjen me një trailer dhe me një datë lançimi
Mund të prisni lançimin e MediEvil në 25 tetor. Ka kaluar pak kohë që kur Sir Daniel Fortesque bëri një xhiro nga ekranet tona, por nuk do të presim edhe shumë që të kemi sërish kontroll mbi mikun tonë të…