Tag: stormzy

Stormzy jep verdiktin e tij të hershëm për Watch Dogs Legion
Rreperi i famshëm Stormzy kohët e fundit mori në duart e tij Watch Dogs Legion. Ai kishte përvojën jo-reale për të luajtur misionin e tij në lojë dhe e përshkroi rolin e tij si "lehtësisht një nga highlights të karrierës…
Stormzy ka misionin e tij në Watch Dogs Legion
Artisti britanik Stormzy u shfaq gjatë stream-it të drejtpërdrejtë të Ubisoft Forward dje për të njoftuar se ai do të shfaqet në Watch Dogs Legion. "Jam i nderuar të jem pjesë e tij", tha rreperi, duke vendosur një video muzikore…