Tag: storm

Loja e re mobile e Marvel duket super
Lojërat mobile marrin një emër të keq për humbjen e kohës, që ofrojnë vetëm lojëra të përsëritura. Future Revolution i Marvel me shpresë do të shmangë ato tendenca pasi duket si një lloj crossover epik i Marvel që adhuruesit t’i…
Ky glitch i Fortnite e lë lojën të zgjasë pafund pa patur rreth
Më shumë si një lojë kukafshehthi. Stuhia e Fortnite është thelbësore në grupimin e lojtarëve në një vend dhe në detyrimin e përballjes së tyre, duke e bërë këtë të fundit të pashmangshme. Një glitch i ri është duke zbuluar…