Si të mposhtni Storm King në Fortnitemares
Disa këshilla dhe pikat e tij të dobëta Lojtarët e Fortnite Chapter 2 të cilët po përpiqejn të mbarojnë sfidat Fortnitemares kanë përpara tyre një detyrë mjaft të vështirë: të mundin Storm King. Boss-i gjigand ka qënë pjesë e Save…
Storm King në Fortnite është bërë nerf
Lëvizje mjaft e shpejtë kjo. Storm King, praktikisht armiku më i ri gjigand në Fortnite, erdhi pardje me update-in e ri të lojës. Shumë lojtarë mund të thonin se ishte e pamundur të përballeshe me të dhe duket se sa…