fbpx
Update v9.20 i Fortnite sjell dhe tregon në aksion Storm Flip
Keni 20 sekonda për ta përdorur storm si të doni Patch notes për Fortnite v9.20 janë të disponueshme dhe Epic Games e ka sjellë live update-in e sotëm në të gjitha rajonet dhe platformat. Lojtarët mund të fillojnë në shkarkojnë…