Në më pak se një ditë, Storm Flip i Fortnite është ndaluar nga pro play
Patch v9.20 i Fortnite erdhi këtë javë dhe së bashku me të, edhe Storm Flip, një storm i futur brenda një shisheje që mund ta degedisje ku të doje. Gjithsesi duket se kjo ide e Epic mund të ketë qenë…