Tag: stick it to the man

Football Manager 2020 dhe Watch Dogs 2 janë falas në Epic Games Store
Në fakt janë tre lojëra falas këtë javë, bashkë me Stick it to the Man. Një treshe e re lojërash është tashmë e juaja për t'u marrë në Epic Games Store. Këtë javë kemi një miks goxha të lezetshëm: Football…
Kjo është loja e ardhshme falas në Epic Store
Një javë e re, një përzgjedhje e re lojërash falas në PC nga Epic Games Store. Loja falas e javës së ardhshme është zbuluar dhe sado që është një lojë jo fort e njohur, është diçka që sipas mendimit tonë…