Nintendo “qeshi me të madhe” kur Microsoft u përpoq t’i blinte
Microsoft u përpoq të blinte Nintendo në 2000-shin Microsoft ka qenë në një gjendje blerjeje kohët e fundit, duke shkatërruar kompani të shumta lojërash duke filluar nga zhvillues indie si Double Fine dhe Obsidian, te mega botuesit si Bethesda dhe…