Ky muzikant bëhet viral pasi publikon një këngë për varësinë ndaj Overwatch
Një kantautor në Los Angeles, Stephen, ka publikuar një këngë ku detajon se si krijoi varësi ndaj Overwatch dhe dëshirën e tij për ta kapërcyer këtë të fundit. Kënga e quajtur "TRACER", përfshin referenca të shumta direkte ndaj Overwatch. Videoklipi…