Fortnite mund të bëjë një crossover me It të Stephen King
Pak horror s'do ti bënte dëm Fortnite. Siç shumë lojtarë mund ta kenë vënë re, Fortnite është mjaft i rrahur me crossovers që sjellin tematika, aktivitete dhe skine të reja në lojë. Fansat sigurisht e kanë një lloj ideje se…