Një vajze thotë se Seraphine është bazuar tek ajo, Riot e kundërshton
Vajza, e quajtur Stephanie, ishte në një lidhje të shkurtër me një punonjës të Riot në 2019 Një vajz me emrin Stephanie ka pohuar se një personazh i ri i League of Legends me një pamje dhe emër të ngjashëm,…