Tag: steep

Darksiders I dhe II plus Steep janë falas në Epic Games Store
Ditë e re, lajme të reja mbi Epic Games Store. Pas dhurimit të platformerit të madh Yooka-Laylee dhe Impair Lair, Epic ka ofruar tre lojëra tani mund të merren falas në dyqanin e saj. Këto janë dy lojërat e para…
Loja Steep mund të bëhet e juaja falas përgjithmonë në Uplay
Ubisoft vazhdon me bujaritë e tij Pas një mungese të theksuar me lojërat sportive dimërore, loja Steep e Ubisoft solli diçka në duart tona kur u publikua në 2016. Gameplay i lojës është mjaft mbreslënës dhe për një arsye ose…