Tag: Steely Dan

‘Contraband’ është një lojë nga zhvilluesi i Just Cause
Të Shtunën, morëm vështrimin e parë në Contraband, ndeshjen tjetër nga zhvilluesi i Just Cause Avalanche Studios. Ndërsa ne nuk pamë shumë nga loja, ajo që dimë është se do të jetë një ekskluzivitet i Xbox dhe një titull bashkëpunimi…