fbpx

Tag: steelplay

Steelplay, aksesorë gaming për të gjithë gamers
Gaming ka qenë gjithmonë duke evoluar dhe bashkë me të edhe pjesa hardware. Një ndër këto hardware kanë qenë edhe aksesorët e ndryshëm që iu ndihmojnë teksa luani. Dhe një ndër këto vendet më të mira është Steelplay ku ju…