Tag: steel

Nga CS:GO tek Valorant: këta janë lojtarët që kanë ndërruar lojë gjatë 2020
Counter Strike: Global Offensive (CS:GO) dhe Valorant kanë sjellë një numër të madh ndryshimesh në esports gjatë vitit 2020. Disa nga këto ndryshime ishin lojtarët të cilët kaluan nga loja e Valve, CS:GO, në atë të Riot Games, Valorant. Më…
100 Thieves nënshkruajnë steel për skuadrën e tyre të Valorant
steel bashkohet me Hiko dhe nitr0 në një listë të mbushur me yje 100 Thieves zbuluan nënshkrimin e tyre më të ri të Valorant së fundmi, duke shtuar në listë ish-pro të CS:GO pro Josh 'steel' Nissan. Njoftimi vjen disa…
Legjenda e CS:GO, Steel, lë Counter Strike për Valorant
MarKe do të zëjë vendin e steel në Chaos Lideri veteran kanadez Josh "steel" Nissan do të largohet nga CS:GO për të ndjekur një karrierë në VALORANT profesional, ekipi i tij aktual Chaos konfirmoi pas raporteve nga Jarek "DeKay" Lewis…