Lançohet më në fund Operation Steel Wave
Vjen më në fund në Rainbow Six Siege Ace dhe Melusi bashkë me shumë ndryshime të reja. Operation Steel Wave sapo u lançua dhe do ti sjell komunitetit 2 operator Ace dhe Melusi bashkë me shumë ndryshime si House rework,…
Bëhen leak operatorët e Operation Steel Wave në Rainbow Six Siege
Dy operatorët e rinj do të jenë Ace dhe Melusi Pas zbulimit të teaser-it të Operation Steel Wave në Rainbow Six Siege, një klip i ri i cili prezanton dy operatorët e rinj të lojës është bërë leak. Mesa duket,…