Warframe po sjell një hard mode
Harta solar e Warframe është, si sistemi diellor aktual, mjaft i madh, dhe bërja unlock i të gjithë botëve dhe kompletimi i një numri të madh të misioneve do t'ju mbajë të zënë për ca kohë. Nëse tashmë e keni…