fbpx

Tag: steamdb

Steam vendos një rekord të ri, përsëri
Muaji shkurt nuk ka shumë ditë që ka ardhur dhe Steam i cili është një prej platformave më të mëdha për blerjen e lojërave ka vendosur që edhe ketë muaj të thyej një rekord. Steam nuk mjaftohet me thyerjen e…
Steam e nis vitin 2021 me një rekord të ri
Viti 2021 sjell një rekord të ri për platformën Steam Që prej fillimit të karantinës dhe deri më tani, platforma Steam ka njohur një thyerje rekordesh të një pas njëshme në numrin e lojtarëve të cilët po përdorin platformën në…
Steam vendos rekord të ri të lojtarëve të njëkohshëm në platformë
Një rekord i ri i Steam është thyer. Që nga sot, dyqani digjital i Valve ka arritur një kulm tjetër për lojtarët e njëkohsishëm, mbi 20 milion duke shijuar disa lojëra së bashku përmes platformës për lojtarët e PC. Të…
Pavarësisht vonesave, Cyberpunk 2077 thyen rekorde
Cyberpunk bëhet loja e parë single-player që arrin 1 milionë lojtarë në të njëjtën kohë dhe më shumë Për një kohë të gjatë fansat e Cyberpunk 2077 e kanë pritur këtë lojë edhe pse u shty disa herë duke i…