Tag: steamcharts

Rust kap 1 milion shikues në Twitch, falë vëmendjes së streamers
Rust ka qenë një lojë jashtëzakonisht e njohur për PC për një kohë jashtëzakonisht të gjatë. Pavarësisht se ishte në Early Access që nga viti 2013 dhe kishte një lançim të plotë në vitin 2018 (megjithëse ende po përditësohet rregullisht),…
Numri i lojtarëve të Dota 2 u rrit për herë të parë në gjashtë muaj
Për lojtarët e Dota 2, Diretide është një festival drithërues me një Roshan të tërbuar që është ngopur me ushqime të ëmbla. Por për lojtarët, mund të jetë edhe Krishtlindja. Për herë të parë që nga Prilli, kur u lëshua…
CS:GO arrin një tjetër numër rekord lojtarësh
...prapë Vetëm në 30 ditët e fundit, CS:GO ka tërhequr një numër mesatar lojtarësh prej 719,313 dhe kulmin e kapi në 1,228.875 sipas Steam Charts, duke tejkaluar çdo gjë që loja ka arritur më parë. Loja goditi një milion lojtarë…