Epic Games Store sulmon Steam përmes kësaj deklarate
"Nuk do të pranojmë lojëra kot." Lufta më e re në industrinë e gaming është ajo me Epic Games Store VS Steam dhe me çfarë po shohim, gjërat mund të degradojnë nga momenti në moment. Për vite me rradhë Steam…
Steam TV: shërbim ‘live stream’ nga Valve
Valve përgatitet të hyjë në transmetim të drejtpërdrejtë përmes një shërbimi të ri të quajtur Steam TV. Steam TV vjen për të "goditur" propozimet konkurruese Twitch, YouTube dhe Mixer, me "një garanci" të bazës së gjerë së përdoruesve të Steam.…