Tag: steam sales

Zbulohet datat për ulje të mëdha në Steam
Është periudha ku platforma Steam nis dhe bën uljet e saj të cilat vërtet nuk zgjasin shumë, sjellin ulje goxha të mëdha dhe të mira. Dhe së fundmi datat për këto ulje janë zbuluar. Sipas një dokumenti të publikuar nga…